Каталог
Онлайн магазин ЕРКА

Доставка

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Нашата мисия е да доставим избраните от Вас хранителни стоки и продукти, в удобно за Вас време всеки ден от 10:00 до 20:00 часа /онлайн магазин за хранителни стоки/ и от 10:00 до 22:00 /пицария Дон Пицоне/

За пазаруването е необходима регистрация.

Минималната стойността на поръчката в онлайн магазин за хранителни стоки е 10, 00 лв.- за град Добрич и 40,00 лв. за селата Стефан Караджа, Паскалево, Приморци, Плачи Дол, Бранище, Дончево, Полковник Минково, Победа, Козлодуйци, Врачанци.

Под всеки продукт има бутон „Купи“. При натискане на бутона, продуктът автоматично се добавя във вашата кошница. Ако искате по - голямо количество от съответния продукт, можете директно да го напишете в полето, където по подразбиране е „1“. Горе в дясно на страницата има каре „Моята кошница“ и „Виж кошницата“. При натискане на този бутон, можете да проследите продуктите, които сте закупили до настоящия момент.

В случай, че сте добавили нещо, което не искате да закупите – вдясно срещу всеки продукт има бутон “Изтрий”.

За да направите заявка за покупка, е необходимо да попълните готовия формуляр. В случай, че сте пропуснали да добавите нещо отидете на бутон “Обратно в количката”. След изпращане на заявката, очаквайте обаждане от наш оператор за потвърждение.

В случай, че сте се отказали от вашата поръчка моля да ни уведомите в рамките на час

КОГА МОГА ДА ПОЛУЧА ДОСТАВКАТА

ERKA. BG ще достави Вашите хранителни продукти за дома, навреме, в посочен от Вас часови диапазон. /не по- рано от два часа след изпращане на вашата заявка/. След като изпратите заявката, наш оператор ще се свърже с Вас на посочения телефон за потвърждение и уточняване часа на доставка.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Онлайн магазин за хранителни стоки ЕРКА

От понеделник до неделя: от 10:00 до 20:00 часа. 

Връзка с оператор: от 10:00 до 19:00 ч. / след този час поръчката се доставя на следващия ден/

 

Пицария Дон Пицоне

От понеделник до неделя: от 10:00 до 22:00 ч. 

Връзка с оператор: от 10:00 до 22:00 ч./ след този час поръчката се доставя на следващия ден/

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

Онлайн магазин за хранителни стоки ЕРКА

Цената на доставката е 2,00 лв. с ДДС за град Добрич. За поръчки над 30,00 лв. доставката е безплатна в рамките на град Добрич. Цената на доставката за селата Стефан Караджа, Паскалево, Приморци, Плачи Дол, Бранище, Дончево, Полковник Минково, Победа, Козлодуйци, Врачанци е 5,00 лв. с ДДС.

Важно: При поръчки над 20 кг., се начислява такса за превишено тегло. Допълнителната цена е по 0,20 лв. за всеки кг отгоре.

Пицария Дон Пицоне

Цената на доставката е 2,00 лв. с ДДС за град Добрич. За поръчки над 10,00 лв. доставката е безплатна в рамките на града. Цената на доставка за селата Стефан Караджа, Паскалево, Приморци, Плачи дол, Бранище, Дончево, Полковник Минково, Победа, Козлодуйци, Врачанци е 5,00лв. с ДДС.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

С дебитна или кредитна карта;

С наложен платеж;.

Благодаря, че ни посетихте!

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ В ERKA.BG